Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 4,50

Heerlijke chocoladeletter van circa 200 gram. Die zal vast niet lang heel blijven!!

Artikelnummer:
105005

Behalve met Sinterklaas, kun je er ook bij andere gelegenheden voor kiezen om te trakteren op zo'n heerlijke chocoladeletter van circa 200 gram. Zolang er maar iets te vieren valt. Moederdag bijvoorbeeld of Secretaressedag. Spontaan iemand verrassen met een letter kan natuurlijk ook. En nu maar hopen dat hij/zij 'm meteen aansnijdt, dan krijg jij misschien ook een stukje!      

Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.

Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Opdruk - eetbare inkt op waterbasis. Ingrediënten: water, glucerine, citroenzuur, kleurstof: E330, E405, E122, E124 * Preservatieven: E422, E202, E490

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x