Over Chocolaterie Vink

Chocolaterie Vink

Familiebedrijf sinds 1928


In 1928 begonnen als brood- en banketbakker aan de Maastrichtseweg te ’s-Hertogenbosch. Opgericht door Opa Joost Vink, daarna overgenomen door zoon Oswald Vink, die zich na verloop van jaren is gaan specialiseren in de chocoladewerken en de grondslag heeft gelegd voor Chocolaterie Vink.

Sinds enige tijd [1996] is het bedrijf overgenomen door de derde generatie van de familie, Joost Vink. 

In januari 2004 is er een nieuw pand betrokken wat volgens de haccp normen is ingericht en waarnaar gewerkt wordt. Er wordt uitsluitend gewerkt met fijnste Callebaut chocolade  [Cocoa Horizons gecertificeerd], volgens kenners de beste en lekkerste chocolade.

https://www.cocoahorizons.org/


Al onze chocolade en slagroom bonbons worden op ambachtelijke wijze geproduceerd met de fijnste grondstoffen.
Chocolaterie Vink is gespecialiseerd in het maken van logo bonbons ,foto bonbons , chocoladekaarten , chocoladeharten ,chocolade lolly's , etc. en vele andere gepersonaliseerde chocolade producten met foto of logo.

U kunt in onze  webshop  bestellen  vanaf 1 stuks chocolade  of 1 doos bonbons .

Hoe werkt het ? maak een account aan met u gegevens ,  en u krijgt direct toegang tot de webshop . 

Zit uw chocolade wens er niet bij ! neem contact met ons op , zodat wij met uw vraagstuk aan de slag gaan , voor bijna alles hebben wij een passende oplossing.


Ook kunnen wij zorgen voor een feestelijke aanvulling op bijvoorbeeld een kerstpakket of gewoon een leuk presentje voor uw personeel, familie, vrienden of gewoon zomaar !

Wij leveren onze chocolade producten ook aan de consument, bekijk www.Choco-World.nl

 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x