Klantenservice

Chocolaterie Vink
 

Borneostraat 7a
5215VB ‘s-Hertogenbosch
 

Telefoon: +31 (0)73 6105565
E-mail: [email protected]
 

KvK: 68021003
BTWnr:NL857268995B01


Producten

Alle artikelen worden zo nauwkeurig mogelijk gefotografeerd. Er kunnen echter verschillen in kleur, vorm, vulling en samenstelling tussen het gefotografeerde en werkelijke artikel voorkomen.

Betalingen, prijzen en promoties
Alle bedragen zoals Chocolaterie Vink in de webshop, zijn met de grootste zorg samengesteld. Alle bedragen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten vermeld. Promoties kunnen per product als in de vorm van promotiecodes aangereikt worden. Choco-World behoudt zich het recht om deze promoties zonder reden van opgaaf aan te passen of te beëindigen. Betalingen dienen te geschieden via de aangeboden kanalen: iDeal, Paypal, Credit cards , Bankbetaling. alles wat wij je aanbieden

Bestelling en Levering
Bestellingen worden pas in behandeling genomen, nadat de betaling is voldaan. Doorgaans worden bestellingen op werkdagen binnen 48 uur na betaling verstuurd. Dit is afhankelijk van de bestelgrootte en seizoensfactoren. Producten worden degelijk verpakt om schade tijdens transport tegen te gaan. Sommige producten zijn extra gevoelig voor schade door transport. Binnen Nederland is hier een speciale dienst voor ingeschakeld. Dit is niet mogelijk met zendingen buiten Nederland. Verzenden buiten Nederland is geheel op eigen risico van de Klant.

Verzendkosten
De producten kunnen afgehaald worden op locatie (tijden in overleg) of worden via DHL verstuurd. De verzendkosten worden gebaseerd op het soort product, in combinatie met het totale gewicht.  Sommige producten zijn gevoelig voor schade tijdens transport. De verschuldigde verzendkosten kunnen berekend worden in de bestelkaart.


Retouren

Wij kunnen producten gezien de beperkte houdbaarheid niet retour ontvangen met uitzondering van de niet bederflijke producte die onze shop worden aangeboden. Mochten er onverhoopt problemen zijn met de zending, dan vernemen wij dit graag terstond om een passende oplossing te bieden.


Account informatie onderhouden

U kunt een account aanmaken binnen de webshop, waarmee u toegang krijgt tot uw persoonlijke pagina. Via deze omgeving is het mogelijk, om uw persoonlijke informatie te onderhouden. De volgende gegevens zijn te wijzigen: naam, emailadres, geboortedatum, wachtwoord, adres, nieuwsbrief en wensenlijst. Tevens is het mogelijk om de ingevulde reviews en tag in te zien.

Bestellingen inzien
Iedere geregistreerde klant, in het bezit van een account, heeft toegang tot haar geplaatste bestellingen. Door in te loggen, kunnen alle bestellingen ingezien worden en kan de actuele status bekeken worden. Per bestelling kunnen eventuele opmerkingen gelezen worden en het afdrukken van de bijbehorende factuur.


Is mijn online betaling veilig?

Uw online betaling wordt afgehandeld door Multisafepay . Multisafepay maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en Credit Cards aan te bieden en Multisafepay zorgt voor de afhandeling van uw transactie. De webshop is dus verantwoordelijk voor de afhandeling van uw bestelling en Multisafepay voor de verwerking van uw online betaling.
 

Kijk op de website van Multisafepay voor meer informatie over online betalingen via Multisafepay.