Verzenden & retourneren

Bestelling en Levering

Bestellingen worden pas in behandeling genomen, nadat de betaling is voldaan. Doorgaans worden bestellingen op werkdagen binnen 48 uur na betaling verstuurd. Dit is afhankelijk van de bestelgrootte en seizoensfactoren. Producten worden degelijk verpakt om schade tijdens transport tegen te gaan. Sommige producten zijn extra gevoelig voor schade door transport. Binnen Nederland is hier een speciale dienst voor ingeschakeld. Dit is niet mogelijk met zendingen buiten Nederland. Verzenden buiten Nederland is geheel op eigen risico van de Klant.

Verzendkosten

De producten kunnen afgehaald worden op locatie (tijden in overleg) of worden via een door ons gekozen partner verstuurd. De verzendkosten worden gebaseerd op het soort product, in combinatie met het totale gewicht. Sommige producten zijn gevoelig voor schade tijdens transport. De verschuldigde verzendkosten kunnen berekend worden in de bestelkaart.

Retouren
Gezien de beperkte houdbaarheid kunnen producten helaas niet retour nemen. Mochten er onverhoopt problemen zijn met de zending, dan vernemen wij dit graag terstond om een passende oplossing te bieden.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x