Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 6,95

Heerlijke chocoladekikkers met advocaatvulling. Mmmm, daar kun je dus echt geen 'nee' tegen zeggen! Er zitten er tien in een doosje bij een gewicht van circa 225 gram.

Artikelnummer:
104018
Organiseer je een surprise party voor je man, en is alles thuis versierd in groene, rode en gele tinten om zijn liefde voor amfibieën tegemoet te komen? Nu, tussen al dat 'geweld' van ballonnen, slingers en confetti, verdienen ook deze heerlijke chocoladekikkers mét advocaatvulling een plekje op de koffietafel. Mmm, dat wordt smullen! Er zitten er tien in een doosje bij een gewicht van circa 225 gram.
 
Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.

Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Opdruk - eetbare inkt op waterbasis. Ingrediënten: water, glucerine, citroenzuur, kleurstof: E330, E405, E122, E124 * Preservatieven: E422, E202, E490

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x