Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 5,95

Verrukkelijke kikkers van massieve [ongevulde] chocolade. Er zitten er tien in een doosje.

Artikelnummer:
104023
Vier je de verjaardag van je zoon- of dochtertje, en is alles thuis versierd in groene, rode en gele natuurtinten (zijn/haar lievelings)? Nu, tussen al dat 'geweld' van ballonnen, slingers en confetti, verdienen ook deze verrukkelijke kikkers van massieve (ongevulde) chocolade een plekje op de feesttafel. Ja, toch? Ideaal om te serveren bij de limo, speciaal voor de kids.  
Er zitten er tien in een doosje.
 
Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.
 
Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Opdruk - eetbare inkt op waterbasis. Ingrediënten: water, glucerine, citroenzuur, kleurstof: E330, E405, E122, E124 * Preservatieven: E422, E202, E490

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x