Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 5,95

Verrukkelijke dolfijntjes van massieve [ongevulde] chocolade. Er zitten maar liefst 24 stuks in een doosje bij een totaalgewicht van circa 225 gram.

Artikelnummer:
104028
Vier je de verjaardag van je zoon- of dochtertje, en is alles thuis versierd in frisse blauw/groene zeetinten (zijn/haar lievelings)? Nu, tussen al dat 'geweld' van ballonnen, slingers en confetti, verdienen ook deze verrukkelijke dolfijntjes van massieve (ongevulde) chocolade een plekje op de feesttafel. Ja, toch? Ideaal om te serveren bij de koffie, thee of limo.  
Er zitten maar liefst 24 stuks in een doosje bij een totaalgewicht van circa 225 gram.
 
Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.
 
Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Opdruk - eetbare inkt op waterbasis. Ingrediënten: water, glucerine, citroenzuur, kleurstof: E330, E405, E122, E124 * Preservatieven: E422, E202, E490

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x