Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 16,95

Chocolade zaag voor de echte harde werkers. Wie verdient deze heerlijke zaag? Personaliseer de zaag door middel van een foto. Verkrijgbaar in 3 smaken.

Chocolade verrassing

Timmermannen, bouwers, hoveniers, klussers en andere harde werkers kunnen niet zonder een goede zaag om hout in stukken te zagen en takken van bomen. Ze maken de mooiste dingen en repareren alles wat kapot is gegaan. Reden genoeg dus om ze eens extra in het zonnetje te zetten met een bijzonder en persoonlijk cadeau. Deze Chocolade Zaag bijvoorbeeld met een persoonlijke foto waarmee jij je waardering en liefde uitdrukt voor alles wat ze doen. Deze verrukkelijke Chocolade Zaag van onze top kwaliteit Chocolade is er in Melk, Puur en Wit. Hij is lekker groot zodat je er lang van kunt genieten.

Voor alle harde werkers

Ook voor een bedrijf is dit een bijzonder cadeau om te geven. Bij een jubileum bijvoorbeeld, als kerst of eindejaarsattentie voor de werknemers en klanten of bij ziekte van een werknemer als steuntje in de rug. Lever ons je mooiste foto aan, van jezelf, van de ontvanger, van je gezin, van je collega’s of wat jij maar wil. Wij plaatsen deze op de Chocolade Hamer in de smaak van jouw keuze en verpakken hem daarna feestelijk. Zie je het blije en verraste gezicht al voor je? Nadat deze mooie Chocolade Zaag met zijn bijzondere persoonlijke boodschap uitgebreid bewonderd is wordt hij uiteindelijk zelf in stukken gezaagd en kan er intens genoten worden van onze verrukkelijke chocolade.

Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.

Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Opdruk - eetbare inkt op waterbasis. Ingrediënten: water, glucerine, citroenzuur, kleurstof: E330, E405, E122, E124 * Preservatieven: E422, E202, E490

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x