Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 5,95

Heerlijke mini Sinterklaasjes en Zwarte Pieten van chocola. Het doosje heeft een totaal gewicht van circa 250 gram.

Artikelnummer:
203032

Verras jouw hele gezin met deze heerlijke mini Klaasjes en Pieten van chocola op Sinterklaasochtend. Echt, blijer kun je ze niet maken want het zijn er zovéél! Dat betekent extra lang speel- en smulplezier. Kan zelfs jíj niet zo lang wachten, stop er dan een paar in hun schoen. Even een folietje eromheen en walla, een super alternatief voor alweer dat netje met chocolademunten. 
 

Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.

Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x