Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 4,95

Een groot chocoladetablet dat aan de achterzijde is bestrooid met echte snoep- en liefdeshartjes! Een geweldige (Valentijns)verrassing met een totaalgewicht van circa 250 gram.

Artikelnummer:
102026

Is het Valentijnsdag of heb je een persoonlijke reden waarom je je vriend, je kind of hartsvriendin wilt laten weten hoe enorm jouw liefde voor hen is? Doe dat dan middels deze grote chocoladereep die aan de achterzijde is bestrooid met echte snoep- en liefdeshartjes! Aaah, als dat niet zoet is?!
De (Valentijns)verrassing heeft een totaalgewicht van circa 250 gram. 
 

Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.
 
Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Opdruk - eetbare inkt op waterbasis. Ingrediënten: water, glucerine, citroenzuur, kleurstof: E330, E405, E122, E124 * Preservatieven: E422, E202, E490

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x