Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 9,99

Dit heerlijke Chocolade paashaasje kan niet wachten om naar jou te komen. Verkrijgbaar in 3 smaken.

Hoera, het is Lente

Als de Paashaas eieren rond gaat brengen dan weet je dat het voorjaar echt is aangebroken. Pasen is het feest van het nieuwe begin en Chocolade speelt een hofdrol bij dit feest met Chocolade eitjes en paasfiguren. Ook dit Chocolade Paashaasje komt niet alleen. Hij brengt een heel groot Chocolade Paasei mee met een mooie strik erop. Dat wordt lekker lang smullen van extra veel Chocolade. Het Paasei is bijna net zo groot als het Paashaasjes. Maar geen moeite is hem teveel om iemand blij en gelukkig te maken. Voor wie ga jij dit heerlijke Paashaasje bestellen en in welke smaak?

De Paashaas brengt eieren

Houdt hij of zijn van romige Witte, van krachtige Pure of van zoete Melk chocolade? De details van het Paashaasje zijn uitgevoerd in de andere twee chocolade variaties. Bij het zien van deze vrolijke Paashaas wordt je al helemaal blij en je zult dan ook eerst even van zijn mooie uiterlijk willen genieten. Maar dan kun je de verleiding niet langer weerstaan en bijt je een stukje van zijn oor of van de strik. Mmmmm…….je laat het langzaam smelten in je mond en geniet van de verrukkelijke smaak van onze top kwaliteit Chocolade. Zowel kinderen als volwassenen zullen verrast zijn om deze vrolijke Paashaas op het Paasfeest aan te treffen. Smullen maar!Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.

Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Opdruk - eetbare inkt op waterbasis. Ingrediënten: water, glucerine, citroenzuur, kleurstof: E330, E405, E122, E124 * Preservatieven: E422, E202, E490

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x