Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden

Chocolaterie Vink Kerstklokjes Melk 15 st. Advocaatvulling

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Chocolaterie Vink
€ 7,95

Heerlijk verse kerstklokjes van melkchocolade met advocaatvulling. Mmmm, daar kun je dus echt geen 'nee' tegen zeggen! Er zitten vijftien stuks in een doosje.

Artikelnummer:
202051

Dit doosje met heerlijk verse kerstklokjes van melkchocolade is echt in no time leeg! Wel een béétje rustig aan doen want ze hebben een yummie advocaatvulling. Deel ze uit bij het bridgen, op kantoor of gewoon thuis aan de familie. Gezellig voor bij de koffie na het kerstdiner. Geloof ons, daar zegt niemand 'nee' tegen. 
Vijftien stuks in totaal.

Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.

Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x