Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 16,95

Chocolade Hamer met foto voor de 'echte vakman'. Wie verdient deze heerlijke hamer in zijn pauze? Personaliseer de hamer door middel van een foto. Verkrijgbaar in 3 smaken.

Een uniek cadeau

Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeau voor die handige man van je, voor een vriend die regelmatig klusjes voor je doet, voor je vader of je opa die altijd klaar staat als er iets kapot is gegaan? Dan slaat deze Chocolade Hamer met een persoonlijke foto erop de spijker op zijn kop. Ook kinderen die graag timmeren en klussen zullen dit een geweldig cadeau vinden. De Chocolade Hamer is er in alle drie onze heerlijke chocolade smaken Melk, Puur en Wit. Het handvat is extra verstevigd met een laag puur of melk chocolade zodat hij goed in de hand ligt.

Voor de echte vakman

Lever ons een mooie foto aan, van jezelf, van de ontvanger, van jullie samen, van je kinderen of wie dan ook. Wij plaatsen deze dan op de Chocolade Hamer. Ook voor een bedrijf is dit een bijzonder cadeau. Voor een zieke werknemer, een bedrijfsjubileum van een bouwmarkt, een klus- of timmerbedrijf, als kerst- of eindejaarsattentie voor de werknemers en klanten. Succes gegarandeerd met deze heerlijke Chocolade Hamer gemaakt van romige Witte, zoete Melk of krachtige Pure chocolade. Dat wordt intens genieten. Eerst van de mooie en verrassende aanblik van deze mooie Hamer met foto en dan van de verrukkelijke smaak van onze top kwaliteit Chocolade.

 

Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.

Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Opdruk - eetbare inkt op waterbasis. Ingrediënten: water, glucerine, citroenzuur, kleurstof: E330, E405, E122, E124 * Preservatieven: E422, E202, E490

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x