Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 6,95

Heerlijke flikken van witte chocolade met cranberries. Er zitten twaalf stuks in een doosje bij een totaalgewicht van circa 225 gram.

Artikelnummer:
106019
Je bent binnenkort jarig en je hebt zin om het uitgebreid met familie en vrienden te vieren. De taart is besteld en er zijn hapjes en drankjes voor een heel weeshuis. Het enige wat nog ontbreekt is iets kleins, iets lekkers voor bij de koffie. Deze heerlijke flikken van witte chocolade met cranberries bijvoorbeeld. Zó lekker! Er zitten twaalf stuks in een doosje bij een totaalgewicht van circa 225 gram.
 
Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.
 
Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Opdruk - eetbare inkt op waterbasis. Ingrediënten: water, glucerine, citroenzuur, kleurstof: E330, E405, E122, E124 * Preservatieven: E422, E202, E490

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x