Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 10,95

Heerlijke dominostenen van witte chocola, met daarop je foto, logo of tekst. Er zitten zestien stuks in een doos.

Artikelnummer:
302005
Zijn jullie thuis van de gezelschapsspelletjes en gaan die altijd gepaard met veel lekkers op tafel? Verras je gezin dan eens met deze heerlijke dominostenen van witte chocola, met daarop een foto van jullie hele gezin. Gewoon om aan te geven hoe jij jullie familieavondjes enorm waardeert en hoe trots je bent op je gezin. Een logo of tekst op de dominiostenen laten zetten kan natuurlijk ook. Er zitten zestien stuks in een doos.
 
Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.

Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Opdruk - eetbare inkt op waterbasis. Ingrediënten: water, glucerine, citroenzuur, kleurstof: E330, E405, E122, E124 * Preservatieven: E422, E202, E490

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x