Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 8,95

Smakelijke chocoladeletter die je persoonlijk maakt met een foto naar keuze. De letter heeft een gewicht van circa 225 gram.

Artikelnummer:
205033

Behalve met Sinterklaas, kun je er ook bij andere gelegenheden voor kiezen om te trakteren op zo'n heerlijke letter van circa 225 gram. Moederdag bijvoorbeeld of Nationale Vriendinnendag! Spontaan iemand verrassen met een letter kan natuurlijk ook. Je maakt 'm extra bijzonder met een geüploade foto naar keuze. Mmm, dat wordt smullen!      

Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.

Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x