Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden

Chocolaterie Vink Bonbons Hartje Melk met Foto/Logo 5 stuks

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Chocolaterie Vink
€ 19,95

Bonbons van melkchocolade in de vorm van een hartje met een logo of foto. De bonbons hebben een wit toplaagje en zijn gevuld met slagroom. Let op, er zitten vijf bonbons in een doosje en ze worden per drie doosjes verkocht!

Artikelnummer:
301016
Ga jij je verloven met je vriend of wil je binnenkort jullie zoveel jarig huwelijk vieren? Ja, zo'n feest vraagt uiteraard om iets lekkers dat tegelijk bijzonder is. Deze bonbons van melkchocolade in de vorm van een hartje met een foto van jullie, bijvoorbeeld. De bonbons hebben een wit toplaagje en zijn gevuld met slagroom. O, wat zal het een verrassing zijn als de genodigden die bij hun naamkaartje op tafel zien staan! 
Er zitten vijf bonbons in een doosje en ze worden per drie doosjes verkocht.

Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.

Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Opdruk - eetbare inkt op waterbasis. Ingrediënten: water, glucerine, citroenzuur, kleurstof: E330, E405, E122, E124 * Preservatieven: E422, E202, E490

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x