Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 8,95

chocolade Sleutel in een Old Look stijl , verkrijgbaar in goud , zilver of brons . in de smaken melk of puur chocoladeafmeting: 19x12cm

Bijzonder en symbolisch cadeau

Een sleutel geeft je toegang tot iets nieuws. Het opent nieuwe mogelijkheden. Een nieuw huis of een nieuwe auto bijvoorbeeld of de opening van je eigen bedrijf. Deze Old Look Sleutel is gemaakt van onze verrukkelijke Melk of Pure chocolade. Maar wat hem bijzonder maakt is de buitenlaag van gekleurde chocolade in goud, zilver of brons. Dat wekt de indruk dat deze sleutel al heel oud is maar hij wordt natuurlijk vers gemaakt in ons eigen chocolade Atelier. En dat proef je! Deze chocolade Old Look Sleutel is bijzonder als symbolisch cadeau voor bijvoorbeeld een kind dat het huis uit gaat en op zichzelf gaat wonen.

Sleutel van top kwaliteit chocolade

Of voor een van je familieleden of vrienden die een ander of een nieuw huis gaan betrekken. Ook als Sinterklaas surprise is hij geschikt, voor iemand die altijd zijn sleutels kwijt is bijvoorbeeld. De Old Look Sleutel heeft een afmeting van 19x12 cm. Daar kan de gelukkige ontvanger dus fijn lang van genieten. Peuzel hem alleen op of deel hem gezellig met anderen. Smul ervan bij een kopje thee of koffie. Deze sleutel past maar op een slot. Bijt er een stukje af en laat de chocolade langzaam smelten in je mond. Wat een verrukkelijke smaak heeft onze chocolade toch. Dat zal iedereen beamen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x