Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 24,95

Chocolade Zwarte Piet van wel bijna 50 cm hoog . dit is een grote Piet , maar niet de grootste ! bijna er is nog een grotere Pieterman

Artikelnummer:
203054

Trouwe hulp van Sint Nicolaas in verrukkelijke chocola

Hé wat is dat nou? Zit Pieterman zelf in de zak. Ja dat klopt. Hij is namelijk zelf een cadeautje, gemaakt van een van onze heerlijke chocolade soorten in melk, puur of wit met zijn mooie krullen en vrolijke pakje in een van de andere chocolade soorten. Deze Pieterman is wel 50 cm hoog dus dat wordt lekker lang smullen en genieten van de heerlijk zoete melk, de krachtige pure of de romige witte chocolade smaak waarvan hij gemaakt is. Eerst kun je nog even genieten van het grappige snoetje van deze Chocolade Pieterman. Hij kijkt of hij net weer een leuke streek heeft uitgehaald.

Deze Pieterman gaat zeker niet mee terug naar Spanje

Want hier gaat iemand heel erg van genieten. Wie ga jij blij maken met deze verrukkelijke Chocolade Pieterman in de schoen of met pakjesavond? Of misschien wel een beetje bang? Een van je ondeugende kinderen of kleinkinderen? Of misschien wel opa of oma die ook altijd nog grapjes uithalen. Maar er gaat echt niemand mee in de zak naar Spanje, ook deze Chocolade Pieterman niet. Hij is zo grappig dat je hem wel op zou kunnen eten. En dat is natuurlijk precies de bedoeling. Bijt maar lekker een stuk van zijn muts en laat onze top kwaliteit chocolade langzaam smelten op je tong. Mmmmmm…………….. verrukkelijk. Dank u Sinterklaasje!

Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.

Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x