Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 54,95

reuze chocolade paashaas met foto of logo , maak je chocolade paashaas uniek door hem of haar te personaliseren met een foto of logo . verkrijgbaar in melk , wit of puur chocolade. 70 cm HOOG!

Extra grote chocolade Paashaas

Pasen is het feest van het voorjaar. De lente breekt aan. We kunnen weer fijn naar buiten. Reden voor een feestje en daar horen natuurlijk cadeaus en lekkernijen bij. Ben jij nog op zoek naar iets heel bijzonders voor je kinderen of kleinkinderen, je geliefde, man, vrouw, opa, oma, vader of moeder of een speciaal iemand? Dan is deze extra grote chocolade Paashaas een schot in de roos. De kids zullen helemaal verrukt zijn als ze deze Paashaas in de tuin verstopt vinden tijdens het eieren zoeken. Volwassenen zullen dit cadeau met verbazing en blijdschap uitpakken. Wat een knaap. Hij is wel 70 cm hoog dus dat wordt heel lang genieten van onze top kwaliteit chocolade.

Met een bijzondere boodschap

Maar wat deze Kingsize Paashaas nog extra bijzonder maakt is de persoonlijke foto die jij ons aanlevert. Wij printen die op een smakelijk suikerplaatje en de Paashaas heeft hem stevig tussen zijn voorpoten geklemd. Dus stuur ons een foto van jezelf, van je geliefde, van je gezin van de vriendengroep of welke afbeelding dan ook dan zorgen wij voor de rest. Natuurlijk mag de Paashaas in al zijn glorie een tijdje pronken op de Paastafel. Maar er komt een moment dat je de verleiding niet meer kunt weerstaan en gaat genieten van de heerlijke smaak van onze Melk, Pure of Witte chocolade. We maken deze Kingsize Paashaas in al deze smaken en vullen de details in met de andere twee soorten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x