Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 14,95

Chocoladekikker uit het moerasland van s-Hertogenbosch. Deze Kermit meet circa twintig centimeter en wordt in een feestelijke verpakking bij jou thuis afgeleverd.

Artikelnummer:
104050
Denkt jouw zoontje de nieuwe Freek Vonk te worden? En neemt hij vooralsnog al zijn natuurlijke 'schatten' mee naar huis? Wat zal hij dan enorm verrast zijn als hij deze 'zeldzame' bruine chocoladekikker tussen zijn collectie aantreft! De kikker meet circa twintig centimeter en wordt in een feestelijke verpakking bij jou thuis afgeleverd.

Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.

Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x