Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 12,95

chocolade kerstkaart met jou persoonlijke boodschap of foto erop , afmeting kerstkaart 13x9 cm , verkrijgbaar in melk , wit of puur chocolade. past door de brievenbus

Een bijzonder lekker kerstkaartje

Het is een leuke traditie om je familie, vrienden en bekenden een kaartje te sturen met kerst met jouw allerbeste wensen voor de feestdagen en het nieuwe jaar. Maar wil je nu eens iets bijzonders versturen dan hebben wij een leuke suggestie voor je. Verzend je kerstwensen als een chocolade kaart zodat de gelukkige ontvanger niet alleen kan genieten van de prachtige afbeelding en je lieve wensen maar ook nog eens van onze verrukkelijk chocolade. We maken deze chocolade kerstkaart in Puur, Melk en Wit. Lever ons een mooie foto aan met of zonder tekst en wij printen die op een dikke plak chocolade.

Met een liefdevolle boodschap

We verpakken deze bijzondere kerstkaart in een mooi doosje en kerstpapier en versturen hem voor jou naar de gelukkige ontvanger. Deze chocolade kerstkaart heeft een afmeting van 13x9 cm en kan door de brievenbus. Wat een verrassing zal dat zijn als de post eruit gehaald wordt. Natuurlijk mag deze kaart een tijdje pronken tussen de andere kerstkaarten maar de vraag is wel hoelang? Zullen de ontvangers de geur en aanblik van onze top kwaliteit chocolade kunnen weerstaan tot Kerstmis? Waarschijnlijk niet maar dat is niet erg. Met veel plezier zullen ze deze kerstkaart opeten en genieten van de heerlijke smaak van onze overheerlijke chocolade. Vrolijk Kerstfeest!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x