Om dit product te bestellen moet u een afbeelding uploaden
Chocolaterie Vink
€ 6,95

Wie gun jij deze hele mooie chocolade hoefijzers? Deze hoefijzers zijn verkrijgbaar in melk, puur en wit.Afmeting: 10 cm

Voor dubbel geluk en succes

Een hoefijzer beschermt de hoeven van een paard. Het hoefijzer staat ook symbool voor geluk. Mensen hangen het soms in huis boven de deur. Daarbij is het wel belangrijk dat je het hoefijzer met de opening naar boven hangt zodat het geluk opgevangen kan worden. In ons Chocolade assortiment vind je heerlijke Hoefijzers van Melk, Puur en Witte Chocolade. Ze zijn 10 cm groot en worden per twee verpakt in een mooi doosje. Het is natuurlijk het ultieme cadeau om iemand geluk te wensen. Dat kan om heel veel verschillende redenen zijn. Bij een verhuizing naar een nieuwe woning bijvoorbeeld, een nieuwe baan, uitdaging of opleiding, een huwelijk, een geboorte of gewoon voor geluk in het algemeen.

Twee Hoefijzers van verrukkelijke Chocolade

En ook elke paardenliefhebber zal heel erg blij worden van dit cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst of voor een behaalde prestatie in de Paardensport. De Chocolade Hoefijzers zijn gemaakt van krachtige, intense Pure chocolade, van zalig romige Witte chocolade of van zalig, zoete Melk chocolade van de allerbeste kwaliteit. Kleine kans dus dat deze verrukkelijke Chocolade Hoefijzers boven de deur komen te hangen. Met je linkerhand over je rechterschouder gooien voor geluk is nog een optie. Daarna kan er genoten worden van de heerlijke smaak van deze Chocolade Hoefijzers. En daar wordt je gegarandeerd super blij en gelukkig van!Choco World is een onderdeel van Chocolaterie Vink te 's-Hertogenbosch, en biedt de lekkerste chocoladeproducten van het Belgische Callebaut. Alles wordt op ambachtelijke wijze, dagelijks vers gemaakt.

Chocolaterie Vink levert uitsluitend duurzaam geproduceerde chocola van het Quality Partner Program. Door met eerlijke chocolade te werken, draagt Choco World bij aan de verbetering van de levensstandaard in derdewereldlanden.

Ingrediënten

* Witte chocolade met een minimaal cacaogehalte van 28%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Pure chocolade met een minimaal cacaogehalte van 53,7%. Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 

* Melkchocolade met een minimaal cacaogehalte van 33,6%. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator, sojalecithine, natuurlijke vanille. 


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x